Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.07.2010 01:11 - Песента " Там някъде "
Автор: kleopatrasv Категория: Музика   
Прочетен: 15755 Коментари: 36 Гласове:
92


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

http://www.vbox7.com/play:b9251a49

Текст : http://kleopatrasv.blog.bg/poezia/2010/07/04/.349891
Музика : http://antoan1antoan.blog.bg/muzika/2010/06/30/tam-niakyde-kleopatrasv-amp-antoan.569733
Изпълнява: Антоан Антонов
http://www.youtube.com/watch?v=i7kujZmITVI&feature=player_embedded

image

     Представям ви Антоан Антонов, един невероятен талант в българското изкуство, който авангардно премина всякакви граници и излезе  на подиума на българската естрада със своята мисия.  Един неповторим поет, композитор и певец, който е автор и на много други песни, стихове и музика, в които  превъзходно е съчетал всичките си положителни качества и ги е събрал в един поетичен букет от прекрасни звуци. Топлия му глас заедно с омайните му рими в композираната от него музика, е получил едно от призванията да бъде творец на своето време,  да се изявява дори на фона на кризисната ни ситуация в момента. Чуете ли го, ще усетите и доловите очарованието на тембъра и бялата въздишка на красотата около себе си и даже бихте забравили околната действителност. Радвам се, че най- после мечтата ми се сбъдна..." Да пеят стиховете ми един ден" и съм възхитена от майсторството, таланта  и желанието му, с което го направи.
Благодаря ти, Маестро!






Гласувай:
92


Вълнообразно


1. monig - Чудесно е
05.07.2010 01:45
Чудесно е!
Извира от душата и въздейства на сетивата!
цитирай
2. hristo27 - Много хубава песен! Прекрасен ...
05.07.2010 08:14
Много хубава песен!
Прекрасен избор!
цитирай
3. анонимен - Великолепно представяне, Клео!
05.07.2010 16:57
С всеки един миг, в който се докосвам до твоя блог, разбирам и усещам силата, яснотата и красотата на твоята мисъл и слово!
Посланията ти проникват директно в сърцето, като оттам се разпределят по всички сетива, докато достигнат и до подсъзнанието, погалено от великолепното ти перо на майстор, който рисува с думите и понятията!
Поезията ти е дълбока и многопластова, сърцето ти е чувствително към всички нюанси на чувствата и топлината на тези изразни средства достига до читателя меко и галещо! Размечтавам се, докато те чета!Боже-казвам си сега, ако Клео ми беше мениджър, както Брайън Ъпстейн на "Бийтълс"-светът щеше да бъде мой!!
Радвам се, че се получи тази сплав от твоята поезия и моята музика.
Освен творческият момент, се докоснах и до твоята личност, която безспорно е родена за лидерски позиции във всяко едно пространство!
Творчеството има тези предимства, че докато в реалния живот сме ограничени от задължителни схеми на действия-в музиката или поезията-фантазията може да се развихри според нашите разбирания!Затова и обичам виртуалния свят, защото тук, в него-мога да реализирам музикално-поетичните си DREAMS (мечти), които са свързани с едно летене на духа, който ни е предоставен заедно със свободната воля.Свят без творчество... О-не!За мен "истинският" свят ще бъде винаги онзи... Със свободно реещите се DREAMS сред стелеща се мъгла... които ще следвам до последната си земна глътка въздух!
Благодаря ти Клео, за екстаза, в който ме потопи чрез своето слово!
Бъди здрава и щастлива!
цитирай
4. ivesa - Радвам се за теб,kleopatrasv,
05.07.2010 19:06
много се радвам,че си намерила достоен партньр за съвместно творчество.Пожелавам ви много творчески успехи и ефективно партньорство!:)))
цитирай
5. ckarlet - Невероятно хубаво се е получило! ...
05.07.2010 20:09
Невероятно хубаво се е получило! Впечатлена съм!
Поздрави за теб и за Антоан Антонов!
цитирай
6. kleopatrasv - Чудесно е! Извира от душата и в...
05.07.2010 20:11
monig написа:
Чудесно е!
Извира от душата и въздейства на сетивата!

Благодаря, радвам се за спонтаннно откровения коментар! Усмихната вечер ти пожелавам и много настроение за теб!
цитирай
7. kleopatrasv - Много хубава песен! Прекрасен ...
05.07.2010 20:15
hristo27 написа:
Много хубава песен!
Прекрасен избор!


Благодаря, избора е негов, за да направи тази чудесна песен!
Прекрасна вечер за теб, изпълнена с романтичност и красивост!
цитирай
8. kleopatrasv - 3. antoan1antoan - Великолепно представяне
05.07.2010 20:28
Красотата на жената са казали, че струи от сърцето й, а аз добавям, че тя е съществува в Чара й. Начинът на говорене, събеседване, общуване, дори и в слушане на музика я прави индувидуална и неотразима. Всяка жена, както и всяка поетеса има собствен Чар със собствен усет и съответно собствена публика. Нали и всяко произведение има свой път до своите читатели, както идеята своя стратегия за свойте последователи и водена от устрема за постигане на недостижимото , необятното, непознатото Тя се разгръща с невероятни очарования и отенъци на човешка чувственост. Аз както говоря, така разсъждавам и така и пиша творбите си, те са израз на мойте емоции. Да се върна на темата - вдъхновенията са непонятни за човешката душа и всеки се вдъхновява от различни неща- стих, картина, песен, предмет и създава за себе си свой огледален образ и творение.
Пожелавам ти нови творчески вдъхновения и много екзотични творения!
цитирай
9. kleopatrasv - много се радвам, че си намерила д...
05.07.2010 20:33
ivesa написа:
много се радвам,че си намерила достоен партньр за съвместно творчество.Пожелавам ви много творчески успехи и ефективно партньорство!:)))


Той се е извамерил сам с творбите си, в тях показва душата си и усета за прекрасност! Такива поети, ако ги търсиш никога няма да ги намериш, ако не носиш и ти красивото в себе си, защото само така можеш да ги познаеш.
Чудесна вечер ти пожелавам и много усмихнати мигове!
цитирай
10. kleopatrasv - Невероятно хубаво се е получило! ...
05.07.2010 20:37
ckarlet написа:
Невероятно хубаво се е получило! Впечатлена съм!
Поздрави за теб и за Антоан Антонов!

И аз съм възхитена, защото стиха ми е написан много отдавна и сега потопен в тези звуци е обвит в прекрасен бял воал и омотан в бледа лунна светлина....Там някъде...времето не спи......там извират нови звезди...!
Благодаря за поздрава Скарлет, знам че добре си оценила творчеството му и само който е чел негови творби може да влезе тук и да възкликне от сърце.
Усмихнатост и споделеност да има за теб тази вечер!
цитирай
11. yuliya2006 - ПОДКРЕПАТА ЗА ТОЗИ НЕВЕРОЯТЕН, ...
05.07.2010 21:33
ПОДКРЕПАТА ЗА ТОЗИ НЕВЕРОЯТЕН, СУПЕРТАЛАНТЛИВ ПОЕТ, ПИСАТЕЛ, КОМПОЗИТОР, ПЕВЕЦ И БОГ ОЩЕ КОЛКО НЕЩА..
ДЪХЪТ ТИ СПИРА, КОГАТО ГО ЧЕТЕШ..
МИНАВАТ ДНИ А В МИСЛИТЕ ТИ ОСТАВАТ НЕГОВИТЕ ТВОРБИ И ЗНАЕШ ТОВА ЩЕ ГО ИМА..ТО НЯМА ДА СЕ ЗАГУБИ В ТОЗИ БЕЗБРЕЖЕН ОКЕАН...СИГУРНА СЪМ

ПОПИТАЛИ НАЙ-УСПЕЛИЯ ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА КАКВА Е ТАЙНАТА НА УСПЕХА МУ..А ТОЙ ОТВЪРНАЛ ЧЕ ПРОСТО Е ОТКРИЛ В БИБЛИЯТА..А ТАМ ЯСНО И ТОЧНО Е КАЗАНО ДЕСЕТ ПРОЦЕНТА ОТ ВСИЧКО КОЕТО СПЕЧЕЛИШ, ПОЛУЧИШ ДАРЯВАЙ


ТОЗИ ДАР ЗА КЛЕО, ГОВОРИ ЧЕ ВОЛНО ИЛИ НЕВОЛНО АТОАН Е НАМЕРИЛ ПРАВИЛНИЯ ПЪТ КЪМ УСПЕХА!

СТИХ НЕВЕРОЯТЕН, МУЗИКАЛНО ИЗПЪЛНЕНИЕ И МУЗИКА НЕВЕРОЯТЕН, НО СНИМКИТЕ ОТ КЛИПА НЕ МИ ДОПАДА И НЕ ИСКАМ ДА ГО СКРИЯ!

МИСЛЯ ЧЕ ТОЗИ СТИХ И ТАЗИ МУЗИКА ИМАТ НУЖДА ОТ ПО ВИСОКО КАЧЕСТВО ЗА КЛИП..А КЪДЕ Е ОНЗИ БОГ ДЕМИ

С ОБИЧ ДЖУЛИЯ БЕЛ
цитирай
12. sahaj - прекрасен стих
05.07.2010 21:38
прекрасен стих комбиниран с чудесна музика , какво по хубаво от това.

поздравления за теб кралице на римата , поклон на теб автора на музиката който и да си , ПРЕКРАСНО СЕ Е ПОЛУЧИЛО, както казва една стара поговорка когато фактите говорят и Боговете мълчат ,

ПОЗДРАВЛЕНИЯ И НА ДВАМА ВИ
цитирай
13. kleopatrasv - 11. yuliya2006
05.07.2010 21:56
Джу, мислех че те оставих на дансинга да танцуваш с музикалната рима, а ти подслушваш и тук. Музикалният ти нюх е доловил ново нещо...Вярвам, че за песента на живо би казала друго, ефекта е може би различен. Тук в клипа е само загатната музиката, която е облякла римата ми, но на естрадата сигурно се върти в светлинни отблесъци и звездна пулсации, удавена от топлия глас на певеца. Пробвай да слушаш без да гледаш стиха.нослаждавай се със затворени очи.и не забравай да си непременно с червените обувки и даже с онази червена рокля..и с онзи неустоим ритъм, жадуващ за прекрасност. Щастливия човек е най- щастлив когато раздава безкрайно от своето щастие! Бъди !
Благодаря ти за топлите отзиви за твореца и милите загадъчни послания!

/ Деми се е скатал някъде, сигурно твори и сигурно пак някой твой стих разтанцува с прелестни картини и звуци . Безспорен е и неговия талант, естествено! /
цитирай
14. kleopatrasv - прекрасен стих комбиниран с чуд...
05.07.2010 22:06
sahaj написа:
прекрасен стих комбиниран с чудесна музика , какво по хубаво от това.

поздравления за теб кралице на римата , поклон на теб автора на музиката който и да си , ПРЕКРАСНО СЕ Е ПОЛУЧИЛО, както казва една стара поговорка когато фактите говорят и Боговете мълчат ,

ПОЗДРАВЛЕНИЯ И НА ДВАМА ВИ


Благодаря ти " водачо в ектазното изкуство" и нека боговете замълчат фактически!
Бъди " там някъде " и ти и се опитай да доловиш онзи свят, светът на желанията в безкрайната ми Вселена.
Поздрави и чудесна музикална вечер ти пожелавам за трима ви! Целувки от мен специално за малката ти сладуранка , сигурно вече е станала принцеса!
цитирай
15. erato7 - Чудесен е текстът на Клео! Гласът на ...
05.07.2010 22:19
Чудесен е текстът на Клео! Гласът на Тони - разкошен. Поздравление за двама ви. Много хора ще се радват на вашето творение. Аз също!:)))
цитирай
16. kleopatrasv - Чудесен е текстът на Клео! Гласът на ...
05.07.2010 22:27
erato7 написа:
Чудесен е текстът на Клео! Гласът на Тони - разкошен. Поздравление за двама ви. Много хора ще се радват на вашето творение. Аз също!:)))

И аз се зарадвах на топлия ти коментар, може би даден като реална оценка за отблизо почувстваното от вдъхновенията на любими хора. Бъди все такава отзивчива и прекрасна приятелка, благодаря ти !
цитирай
17. stela50 - Прекрасно е ,Клео ....
06.07.2010 00:06
Наистина забравих за миг всичко и с удоволствие изслушах чудесното изпълнение.
Поздравления за двама ви с искрено възхищение...
Благодаря ти !
цитирай
18. kleopatrasv - Наистина забравих за миг всичко и с ...
06.07.2010 01:00
stela50 написа:
Наистина забравих за миг всичко и с удоволствие изслушах чудесното изпълнение.
Поздравления за двама ви с искрено възхищение...
Благодаря ти !


Всъщност това е само една обща музикална творба. Благодаря ти за отзивчивостта и приятелското настроение, знаех че си ценител на романтични творения! Спокойна нощ ти пожелавам от сърце !
цитирай
19. stela50 - Пожелавам да има още сбъднати мечти
06.07.2010 01:18
и повече общи музикални творби...Заслужавате го и двамата.
Успех!
цитирай
20. kleopatrasv - и повече общи музикални творби. . . ...
06.07.2010 08:36
stela50 написа:
и повече общи музикални творби...Заслужавате го и двамата.
Успех!

Чудесно пожелание е, благодаря! Добро утро и успешен ден за теб!
цитирай
21. pegas08 - Клео, възхитен съм
06.07.2010 09:20
от таланта!
цитирай
22. kleopatrasv - от таланта! Това може само да ме ...
06.07.2010 10:50
pegas08 написа:
от таланта!

Това може само да ме радва, Рицарю на сатирата! Весело изкарване на езерото на желанията и много съкровенни мигове да усетиш там с музите !
цитирай
23. panazea - Когато се съберат два таланта ,
06.07.2010 14:53
се появява ЧУДО!
Поздрав!
цитирай
24. harvi - Клео, при теб винаги е много красиво!
06.07.2010 14:55
Благодаря ти!
цитирай
25. kleopatrasv - се появява ЧУДО!Поздрав!И ...
06.07.2010 15:21
panazea написа:
се появява ЧУДО!
Поздрав!

Дали е чудо, не зная, но просто съчетахме с тази песен само творенията си.
Хубава вечер за теб, мила, благодаря ти!
цитирай
26. kleopatrasv - Благодаря ти! Забавлявай се в ...
06.07.2010 15:24
harvi написа:
Благодаря ти!

Забавлявай се в музикалните ми звуци и не забравяй да се усмихваш.
Много красивост и прекрасност да има и при теб!
цитирай
27. galinabg - Браво!
06.07.2010 17:08
Поздравления!!!!
цитирай
28. queerfish - Eeee искрено се възхищавам, че сте ...
06.07.2010 18:28
Eeee искрено се възхищавам, че сте се намерили и заедно сте съчетали музиката и стиха в прегръдка една! Пожелавам ви много бъдещи съвместни проекти! Чудесни сте!
цитирай
29. gosho568 - Много приятна песничка!
06.07.2010 20:06
Поздрави и хубава вечер! :)))
цитирай
30. izvorche - изслушах с удоволствие
06.07.2010 21:44
чак ми се прииска и аз да я запея :) поздрави за хармонията между текст и мелодия!
цитирай
31. kleopatrasv - Поздравления!!!! Благодаря за ...
06.07.2010 23:54
galinabg написа:
Поздравления!!!!

Благодаря за отзивите и прекрасна вечер ти пожелавам!
цитирай
32. kleopatrasv - Eeee искрено се възхищавам, че сте ...
06.07.2010 23:56
queerfish написа:
Eeee искрено се възхищавам, че сте се намерили и заедно сте съчетали музиката и стиха в прегръдка една! Пожелавам ви много бъдещи съвместни проекти! Чудесни сте!


Усмихна ме, мила! Отдавна намерих тандема си в този блог, а тази песен е само един подарък от Антоан, за което му благодаря от сърце! Весела вечер за теб!
цитирай
33. kleopatrasv - Поздрави и хубава вечер! :))) ...
06.07.2010 23:57
gosho568 написа:
Поздрави и хубава вечер! :)))

Затова е създадена, за да я почувствате:)))
цитирай
34. kleopatrasv - чак ми се прииска и аз да я запея :) ...
06.07.2010 23:59
izvorche написа:
чак ми се прииска и аз да я запея :) поздрави за хармонията между текст и мелодия!


Поздравявам те за въодушевлението и ти връчвам микрофона:)))
Прекрасно настроение и много емоции тази вечер ти пожелавам!
цитирай
35. inel379 - Красиво!!!
23.07.2010 16:43
Поздравления и за двамата!:)
Благодаря!
цитирай
36. kleopatrasv - 35. inel379 -
14.05.2011 01:14
Усмивка за теб!:)
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kleopatrasv
Категория: Поезия
Прочетен: 4371190
Постинги: 833
Коментари: 65527
Гласове: 115387
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031